• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zangles in Friesland: haal alles uit jezelf

Zoek je een goede plek voor zangles in Friesland, waarbij je alles uit jezelf kunt halen? Dan is zangles van ervaren vocal coach Mark Riemer iets voor jou. Zijn zanglessen in Sneek zijn alles behalve saai. De focus ligt op jezelf ontwikkelen en genieten van het zingen en performen. Mark helpt je als Amerikaan graag je Engelse uitspraak te verbeteren. Vanwege zijn ervaring in de musical- en theaterwereld heeft hij toegang tot enorm veel bladmuziek. Of je nu houdt van de popmuziek van Adele of Douwe Bob, of liever de musical hits van vroeger en nu zingt. Mark stemt de zangles volledig af op jou en je stem en kijkt waar je nog beter in kunt worden. 

Afspraak maken

 

Samen met je groep of liever privéles?

Kies jij voor 1-op-1 coaching en zangles? Mark geeft je alle aandacht en hulp die je nodig hebt. Of heb je een paar vrienden waarmee je samen les wilt oefenen? Meld je dan samen aan. Deze lessen duren ongeveer 60 minuten en kosten €35,- per uur inclusief BTW en lesmaterialen. Je kunt je ook  aanmelden met je bestaande (musical)groep of koor. Jullie groep helpen om een waanzinnige performance neer te zetten: dat is prioriteit. Jarenlange musical- en theaterervaring hebben Mark alle bagage gegeven om jullie te voorzien van tips en trucks. Deze groepslessen duren ongeveer 60 tot 90 minuten en kosten €45,- per uur inclusief BTW en lesmaterialen.

Zangles Friesland bij Mark: wat houdt het in?

Je kiest voor zangles van Mark Riemer, vocal coach en Amerikaan. Tijdens de lessen komt zijn passie voor theater, musical én popmuziek naar voren. Een unieke en waardevolle zangles is het gevolg. Mark kent vele zangoefeningen uit de praktijk in en zet de nieuwste zangmethoden (CVT en EVT) in. Zangles van Mark betekent:

  • Je stem op de juiste manier opwarmen
  • Extra aandacht voor tekstbeleving, interpretatie en frasering
  • Je Engelse uitspraak perfectioneren met hulp van een native speaker
  • Waar nodig degelijke technische scholing
  • Keuze van het juiste repertoire
  • Leren een waanzinnige performance neer te zetten
  • Je audities optimaal voorbereiden

Professionele zangles in Sneek

Wil jij voor professionele zangles niet te ver reizen? Mark geeft zijn zanglessen in het Friese Sneek (wijk Noorderhoek). Je krijgt zangles is de fijne woonkamer van Mark, de piano staat klaar. Zijn woning is eenvoudig te bereiken en je parkeert gratis op Waling Dijkstrastraat voor zijn huis. 

Afspraak maken