• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

21 maart 2020 - Lions Sneek concert in het Bolwerk - AFGELAST i.v.m. Coronavirus

21 maart 2020 - Lions Sneek concert in het Bolwerk - AFGELAST i.v.m. Coronavirus

Helaas wordt onze concert afgelast i.v.m. Coronavirus. Een nieuwe datum wordt gezocht! Op 21 maart 2020 bent u daarom van harte welkom in het Bolwerk. In beide zalen van het Bolwerk worden verschillende concerten gegeven. Het hoofd optreden wordt verzorgd door Mark Riemer en Ramon Menger. Deze zangtalenten worden begeleid door de Bigband Drachten. Deze Bigband zal ook een aantal eigen nummers ten gehore brengen. Mark en Ramon vertolken nummers van onder ander Robbie Williams en Michael Bublé. Met de Bigband Drachten komen we In the Mood en kunnen we van Jazz klassiekers genieten. Als support act hebben we SG A40 (Sa Goed As 40) kunnen programmeren. Deze groep actieve muzikanten zal onder leiding van Anne Oosterhaven de muzikale omlijsting in de pauze en afsluiting verzorgen. Kortom het Lions concert 2020 beloofd weer een gezellige avond te worden waarbij we het nuttige met het aangename verenigen. Doel is natuurlijk om geld in te zamelen voor een aantal goede doelen. Dit jaar hebben we gekozen voor 3 goede doelen: Súver Skjin, Stichting Present (kerstengelactie en materiaalaankoop) en de Kledingbus. Het concert is op 21 maart 2020, Bolwerk Sneek. De zaal is open om 20:00 u. De kaarten kosten €20,- en zijn te verkrijgen bij onze leden of via sneek@lions.nl.

08 maart 2020 - Antonius Ziekenhuis koffieconcert

08 maart 2020 - Antonius Ziekenhuis koffieconcert

Om 11:00 zingen Ramon en Mark met pianist Peter Wagenaar in de foyer van Antonius Ziekenhuis liedjes van Ramses Shaffy, Wim Zonneveld, Robert Long, Tony Bennett, en Frank Sinatra. Deze datum is een inhaal datum voor ons concert in oktober die helaas niet doorging.

12 maart 2019 - Leerlingen Woonkamerconcert 2019

12 maart 2019 -  Leerlingen Woonkamerconcert 2019

Het was weer een inspirierende en succesvolle leerlingen concert hier bij ons! Iiedereen mocht 1-2 nummers zingen o.a. duetten....en de verbetering in zang en vooral in beleving was voor ons alle duidelijk om te zien en te horen. Geweldig!