• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ervaren musicalzanger en solist

Naast zijn werkzaamheden als Vocal Coach in Sneek is Mark Riemer te boeken als zanger en musicalartiest. Jarenlange ervaring in diverse bekende musicals, vele optredens op cruiseschepen en tijdens concerten maakten Mark tot een gerespecteerd en professioneel vakman. Als solist treedt hij nog regelmatig op met onder andere big bands. Bekijk de biografie en het foto-, video- en audiomateriaal voor een indruk van zijn werk.

 

Sterke tekstbeleving en performance                            

In het Engels, Nederlands of Duits zet Mark zijn licht klassieke stem graag in om pakkende verhalen over te brengen. Reken daarbij op een groots geluid, sterke tekstbeleving en een betoverende performance. Optreden op een gala of (oldies)concert, maar ook spelen in een musical of theatervoorstelling is Mark op het lijf geschreven.

 

Oldies & een vleugje Amerikaanse kitsch

In de jaren dat Mark zong bij AIDA Cruises ontwikkelde hij al een oldiesprogramma, de ‘Swingin Sixties’. Ook tijdens zijn optredens met DeBasic Pop en Jazz Orkest en Big Band Cue zingt hij de oldies van Frank Sinatra en Tony Bennett vol overgave. De outfits (zwarte of witte smoking) maken het klassieke plaatje compleet. Marks vertolking van dit muziekgenre wordt erg gewaardeerd en met een knipoog ‘een stukje Amerikaanse kitsch’ genoemd. Mark is een echte liefhebber van de romantische muziek uit de periode 1940-1960, de Crooners en de ontzettend mooie verhalen die ze vertellen. 

 

Mark Riemer boeken als zanger en artiest?

Neem dan vrijblijvend contact met hem op. Mark geeft graag persoonlijk meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Persoonlijk contact over boeking